Lluitar

Nedar i nedar era l’única cosa que podia fer. Sabia que en algun moment podria deixar d’existir. Però pel moment hauria de lluitar, moriria lluitant. Com el guerrer valent que era.

Les algues passaven amb rapidesa, m’espantava de lo ràpid que anava. Mai havia anat tant ràpid. Sabia que quedava menys, però hauria  d’intentar-ho. De sobte, va girar en contra la marea.

Les meves extremitats es movien sense control. Però aquella corrent era més forta. Vaig girar a l’esquerra amb un intent d’esquivar-la, però només vaig trobar una gran alga. Em vaig agafar a ella com si m’anés la vida. ostres! si m’anava la vida! però havia  d’avançar, si em quedava quiet m’agafarien en un tres i no res.

Va ser quan vaig recordar que era un lluitador. Com el memorable NEMO (que en pau descansi). El meu avi, sempre explicava que el va veure un cop,  no va parlar gaire amb ell però el seu esperit va quedar impregnat en ell, de manera que sempre el citava i ens el posava d’exemple. Ens deia que va ser capaç d’estar dies i dies sense veure al seu pare, ja que el tenien atrapat en una mena de presó horrible. Sempre m’havia agradat que em comparessin amb el meu ídol. Amb en Nemo. I ara que podia demostrar que podia ser com ell i estar a l’altura, no ho anava a rebutjar.

L’aleta lateral esquerra va reaccionar al moment. Vaig pensar, que si nedava en contra direcció, s’haurien de parar per girar cua però a mi em donaria mínimament uns segons de avantatge. Era el que necessitava. Segons.

. . .

-Mama! Que li passa al peix? Està com un boig donant voltes a la peixera, i fa res s’ha quedat enganxat a la fulla que hi ha al costat del filtre… Si es que només valia tres euros!

Advertisements

One Response to Lluitar

  1. josemagicomi says:

    M’ha encantat. Molt, molt bo… Gràcies.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s