Les portes del món

Les portes del món
Un cop l’Escola Grèvol hagi passat, cadascú començarà a plantejar-se el seu futur. La gent començarà a meditar sobre si la porta que estan a punt d’obrir es la correcte, si estan segurs del que volen o si els hi dona igual.
D’aquí tres anys, tots els nostres amics, la nostra classe, que ja serà com la nostra família, la gent a la que saps que no tornaràs a veure, s’aniran i cadascú farà el seu propi camí. Ara, molts amics comencen a pensar-se que volen ser. Feia uns quants anys, estava bé dir: “vull ser astronauta” o “vull ser una super famosa!” ara, això ja no funciona així, ara dir que vols ser un astronauta, et compromet a que no has madurat i que no et dones compte de la realitat perquè realment no vols créixer ni canviar. Et segueix agradant la idea de jugar a Pokemons o a princeses, i et negues a pensar que amb aquella persona amb la que portes des de P-3 es separi de tu. Et negues a pensar que amb aquella persona de la que dius que “t’agrada” et comença a agradar de veritat. I descobreixes sentiments mai experimentats.
D’aquí tres anys, et cauran llàgrimes el dia de la graduació, d’aquí tres anys segurament no sabràs que t’espera. Tu llavors, estaràs en una habitació. Amb més de 1000 portes, i nomès tindràs una oportunitat per obrir la correcte. Si falles, totes les altres portes s’obriran de cop perquè vegis l’ho clar que era escollir la teva, però tu ja no podràs tornar a escollir.
Si l’encertes, pot dependre de dues coses: Que t’agradi aquella porta que has obert o que simplement l’hagis escollit per escollir alguna, i ha donat la casualitat de que t’agradi i et quedis amb aquella.
Acabo això, dient que el nostre futur no esta escollit, la nostra porta encara no esta construïda. Que per molt que vulguem anticipar-nos o retrasar-nos no ho aconseguirem. Cadascú seguirà el seu camí i si es llest sabrà en quin moment la tindrà que obrir. Esperar es la única solució.

Advertisements

3 Responses to Les portes del món

  1. josemagicomi says:

    M’agradat, i després de quatre vegades, més encara. Gràcies.

  2. josemagicomi says:

    M’agradaria llegir més escrits, a veure si tinc sort i aviat publiques més cosetes. Gràcies.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s